Travel & Surf va fi oferit, începând de mâine, în trei versiuni şi este destinat abonaţilor, atât rezidenţiali cât şi business, care au nevoie să rămână în contact cu universul lor digital, sunt familiarizaţi cu tehnologiile mobile şi doresc să beneficieze din plin de funcţiile terminalelor lor, atunci când se află peste hotare.

"Cu ajutorul Travel & Surf utilizatorii Cosmote pot să uite de problema pierderii controlului asupra consumului de MB sau a epuizării traficului inclus. Conceptul pe care îl lansăm mâine este foarte avantajos şi aduce beneficiul navigării pe internet fără constrângeri de cost, în timpul deplasărilor peste hotare. Clienţii Cosmote vor putea să aleagă dintr-o varietate de opţiuni "Travel & Surf" , raspunzând tuturor nevoilor de navigare pe internet, în oricare dintre ţările UE, oferind totodată, în premieră, primul concept de trafic nelimitat de internet în roaming, la preţuri pornind de la 6,67 eurocenţi per MB, fără TVA. Opţiunile conţin pachete de date foarte atractive, la preţuri avantajoase, servind toate tipurile de necesităţi de comunicare, de la utilizarea minimă, ocazională, la cea intensivă", a declarat Oana Cristea, Senior Manager, Wholesales Department, Cosmote România.

Oferta Travel & Surf de date în roaming face parte dintr-o iniţiativă mai amplă a grupului Deutsche Telekom de a face utilizarea internetului mobil peste hotare mai uşoară şi mai accesibilă financiar. Oferta este disponibilă şi în alte zece ţări în care Deutsche Telekom este prezent.

Clienţii Cosmote România pot folosi serviciile de date în roaming în peste 61 de ţări şi 146 de reţele.