Dintre avantajele acestei oferte se evidenţiază faptul că minutele în afara reţelei, incluse în extraopţiuni, pot fi folosite pentru apeluri în roaming, dar şi taxarea apelurilor iniţiate la fiecare 30 de minute de convorbire efectuată din şi către o ţară aflată în Grupul 1 şi România cu doar 0.90 euro credit.

În privinţa apelurilor iniţiate în roaming, pentru utilizatorii de cartele preplătite care nu au disponibile minute naţionale şi internaţionale în cont sau au consumat aceste minute, la fiecare minut de apel se adaugă o taxa de 0,26 euro credit, în plus faţă de tariful de 0,90 euro credit perceput pentru fiecare 30 de minute de apel. Tarifarea se face la minut, pentru fiecare minut indivizibil al apelului iniţiat. Apelurile recepţionate în roaming în ţările din Grupul 1 vor fi taxate cu 0,90 euro credit pentru fiecare 15 minute de convorbire.

Promoţia este valabilă până pe 15 mai 2011 şi este disponibilă pentru toţi utilizatorii de cartele preplătite Cosmote aflaţi în roaming, indiferent de extraopţiunile activate.

Serviciul de roaming oferit de Cosmote este disponibil în 157 de ţări, prin intermediul a 262 de operatori.

Te-ar putea interesa și: