La sfârșitul primului semestru, rata generală de neocupare a clădirilor de birouri era de 9,3%. Cea mai scăzută rată de neocupare se înregistrează în zona central-nordică a orașului – 4%, urmată de vest, cu 4,7%, și Dimitrie Pompeiu, cu 5,5%, se arată într-un raport al Cushman.

Numărul de angajați din clădirile de birouri clasa A și B din București a fost de aproximativ 240.000 la finalul primului semestru, în creștere cu 6.100, comparativ cu datele de final de an.

Dimitrie Pompeiu, Barbu Vacarescu – Floreasca și zona de Vest rămân, în continuare, zonele care au înregistrat cele mai mari creșteri, ocupând primele trei poziții din punct de vedere al numărului de angajați din clădirile de birouri moderne.

În general, aproximativ 55% din numărul total de angajați din Capitală care lucrează în spații de birouri moderne își desfășoară activitatea în aceste zone. Un număr de aproape 50.000 de angajați lucrează în clădirile de birouri din zona Dimitrie Pompeiu, aproape 45.000 în zona Barbu Văcărescu – Floreasca, iar în Vest în jur de 33.000.