Noii săi clienți din țări precum Kuweit, Emiratele Arabe,  Egipt, Turcia sau Israel vor contribui la creșterea gradului de ocupare cu cel puțin câteva procente în 2013, de la 53% cât s-a înregistrat în 2012. De asemenea, este așteptată și o creștere a cifrei de afaceri și a profitului cu până la 20% (la nivel de Ana Hotels, cifra de afaceri în 2012 a fost de 37 de milioane de euro). Și aceștia nu sunt singurii care ajung în unitatea lui George Copos. ”Mulți străini care au accidente de schi în Austria sau Elveția vin la tratamente și recuperare la noi”, spune Iulia Belc, directorul spa-ului Ana Aslan din cadrul hotelului Europa.
Anual, spa-ul atrage între 3.000 și 5.000 de clienți, 40% dintre aceștia străini (mulți din Franța, Benelux, Germania, Rusia, Statele Unite, Mexic, Canada, chiar și Noua Zeelandă). Potrivit reprezentanților hotelului se lucrează cu turoperatori, astfel încât unitatea de cazare să atragă clienți și în extrasezon. Tarifele pentru o săptămână de tratament pornesc de la 225 de euro pentru 4 proceduri și pot ajunge la 440 de euro pentru 12 zile, cu 4 proceduri pe zi. Potrivit reprezentanților hotelului, vârsta medie a clienților variază între 45 și 50 de ani. 
Hotelul Europa din Eforie Nord a fost inaugurat în urmă cu 10 ani și este clasificat la patru stele. George Copos mai deține în această stațiune hotelul Astoria, închiriat în acest moment.