Inca de la lansarea primei versiuni, terminalul iPhone de la Apple a devenit o adevarata tinta pentru designerii si producatorii de bijuterii din intreaga lume, care au dorit sa faca din acesta mai mult decat un gadget. Astfel, cel mai scump astfel de telefon este fara indoiala Amosu Ultimo Diamond iPhone cu un pret uimitor de 177.300 de dolari. Acesta este incrustat cu 1.179 diamante care insumeaza 16,18 carate.

Insa acesta era doar un simplu iPhone. Noul model 3G insa a fost si el abordat de designeri renumiti. Astfel a luat nastere iPhone 3G by Knalihs Athem, telefon incrustat cu 475 de diamante care insumeaza 3,75 carate. Si Goldstriker a reusit sa transforme gadgetul de la Apple intr-o bijuterie prin lansarea Gold & Diamond iPhone.

Astfel a venit si randul Continental Mobiles, binecunoscut pentru gama de telefoane de lux pe care le-a creat, sa transforme iPhone-ul 3G. Acesta este incrustat cu rubine si diamante albe. O adevarata piasa de arta, telefonul este comercializat pentru 3.099 de lire sterline, sau 5.550 de dolari.

Continental insa nu s-a oprit aici si a lansat un iPhone 3G mult mai elegant, dar la fel de exclusivist. Acesta este incrustat cu diamante albe si negre, asamblate manual de specialistii Continental. Acest model vine la un pret de 3.599 de lire sterline, sau 6.500 de dolari.

Sursa: Born Rich