„Introducerea serviciului gratuit de transmitere a notelor de consum prin e-mail vine să faciliteze accesul administratorilor de bloc la consumurile individuale de căldură din apartamentele aferente blocului pe care îl reprezintă, evitând astfel deplasarea la centrul nostru pentru obţinerea statisticilor, dar şi introducerea rapidă a datelor în programele proprii de calcul al întreţinerii. Web portalul oferă posibilitatea, chiar şi unui proprietar persoană fizică, să-şi monitorizeze consumul aferent apartamentului. Cu ajutorul acestui instrument, se pot efectua statistici, dar şi estimări privind consumul, pentru o mai mare eficienţă”, a declarat Marian Sisu, directorul general al Ista Romania.  

Compania s-a concentrat în acest an pe realizarea de investiţii în infrastructura IT, lansând recent repartitoare care înregistrează singure consumul şi transmit datele prin GPRS/GPS direct la centrul de colectare.

Pentru a eficientiza plăţile, Ista ofera clienţilor săi şi un serviciu gratuit de achitare a facturilor de servicii la orice sucursală UniCredit Ţiriac Bank, comisioanele aferente tranzacţiei fiind suportate de către companie.

Ista România are o cotă de piaţă de 42% şi o reţea de 22 de puncte de lucru, la nivel naţional. Compania are montate peste 42 milioane de repartitoare de costuri şi contoare de apă în întrega lume.

Citeşte şi Opens external link in new windowAu apărut repartitoare de căldură care trimit date prin GPRS/GPS