Grecii au rulat anul trecut afaceri în valoare de 12,5 mil. euro, în calitate de subantreprenor de lucrări geotehnice şi de infrastructură. Valoarea contractelor noi semnate în România a atins 3 mil. euro.
„Piaţa construcţiilor din România a rămas şi în 2011 destul de puţin atractivă pentru investitorii privaţi, dar şi pentru stat.  Cu toate acestea, segmentul de birouri şi cel de retail au avut o evoluţie vizibil ascendentă, în timp ce segmentul rezidenţial a continuat să fie afectat de criză. Anul 2011 a fost dinamic pentru infrastructură, un domeniu care va rămâne efervescent şi în 2012”, a declarat Alexandros Ignatiadis, CEO-ul companiei de construcţii.
Octagon s-a extins anul trecut pe piaţa din Orientul Mijlociu prin achiziţia unui pachet majoritar de acţiuni (58,5%) la baza de aprovizionare cu materiale de construcţie Comat Electro. Tranzacţia a fost perfectată pentru 2,5 mil. euro. Baza include 89.000 mp de teren şi 20.000 mp de hale industriale. Tot în 2011, Octagon a deschis prima sucursală în străinatate, în Bagdad, Irak, ţară în care vizează proiecte, în special, în domeniul infrastructurii.