"SIF Transilvania informează că, în şedinţa din data de 28.05.2015, Consiliul de Supraveghere şi-a desemnat un nou preşedinte dintre membrii săi, ca urmare a demisiei din această funcţie a domnului Răzvan Găvăneanu. Noul preşedinte desemnat este domnul Ştefan Szabo, membru al Consiliului de Supraveghere, ales de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor din data de 20.04.2013", se menţionează în raportul SIF3 Transilvania. 

Preşedintele Consiliului de Supraveghere al SIF3 Transilvania, Răzvan Găvăneanu, a demisionat din funcţie, aceasta urmând să fie exercitată provizoriu de vicepreşedintele Ştefan Szabo, potrivit unui raport al societăţii, remis luni, 25 mai, BVB. 

Potrivit sursei citate, Găvăneanu îşi va continua mandatul de membru al Consiliului de Supraveghere, aşa cum a fost ales de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor din data de 20 aprilie 2013. 

SIF3 Transilvania a realizat un profit net, neauditat, de 24 milioane de lei în primul trimestru din acest an, societatea revenind pe plus după ce, la finalul aceleiaşi perioade din 2014, a înregistrat pierderi, potrivit raportului trimestrial publicat la mijlocul lunii mai pe site-ul BVB.

În primul trimestru, SIF Transilvania a realizat investiţii de 44,812 milioane lei, din care 257.000 lei investiţii corporale şi 44,555 milioane de lei – investiţii financiare. În bugetul de venituri şi cheltuieli pentru exerciţiul financiar 2015 sunt prevăzute investiţii totale de 87,095 milioane de lei. 

AGERPRES