Mâine seară, ultima din acest an, majoritatea programelor de divertisment de la televiziuni vor începe la ora 20.00. La ora 22.00 vor începe majoritatea concertelor organizate în aer liber de primăriile marilor orașe. În cluburi petrecerile debutează tot cam pe la aceleași ore. Cam așa vor petrece românii din țară noapte dintre ani.

Nu însă și la USR. Mâine pe la ora 22.00, dacă sunt oameni serioși, USR-iștii din Deva ar trebui să fie la sediul partidului, unde au fost convocați.

Membrii USR Deva au convocat Adunarea Generală a Filialei Locale în 31 decembrie, la ora 22:00, la sediul partidului. Dacă nu va fi cvorum, ședința e reconvocată pentru 1 ianuarie, la ora 07:00.

Scopul ședinței este revocarea conducerii filialei USR Deva.

„Conform statutului o treime dintre membrii unei filiale locale pot cere organizarea adunării generale. Conducerea județeană a luat la cunoștință și se va întruni în ședința pentru a decide în baza regulamentelor interne. (…) Am primit notificarea pe adresa de e-mail a Biroului Județean”, a declarat președintele USR Hunedoara, Polllyanna Hangan.

Declarația liderului județean reprezintă dovada că anunțul nu este o glumă, ci o treabă serioasă. Practic, dacă nu le iese de Revelion, USR-iștii deveni mai încearcă o dată de Sfântul Vasile. Un sfânt chiar potrivit pentru situație, mai ales prin puternicele lui molifte.