Ce trebuie să faci?

  • În perioada concursului printre știrile capital.ro va fi inserată aleator o imagine cu o carte.
  • Caută cel puțin astfel de 10 știri care conțin imaginea și trimite-ne linkurile acestora pe adresa de email marketing@capital.ro.
  • Ești înscris automat la tragerea la sorți pentru unul din cele 10 pachete de cărți. Un pachet conține 10 titluri și are o valoare de aproximativ 100 euro.

ATENȚIE: înscrierea în cadrul concursului se va valida doar în cazul în care se trimit în același email minim 10 linkuri diferite ale articolelor ce conțin imaginea cu cartea.

Extragerea câștigătorilor se va realiza pe data de 18 decembrie cu random.org.

Câștigătorii vor fi anunțați individual prin intermediul unui email trimis de echipa Capital.ro pe adresa de email pe care câștigătorii au folosit-o la înscrierea în cadrul concursului.

*În cadrul emailui trimis de echipa Capital.ro, câștigătorul va primi toate detaliile pentru intrarea în posesie a premiului. 

Câștigării vor avea dreptul să revedince premiul până pe data de 19 decembrie, ora 12.00, răspunzând la emailul de revendicare trimis de către echipa Capital.ro.

Perioadă campanie: 27 noiembrie – 15 decembrie 2023

 *Disclaimer GDPR: Prin trimiterea emailului de înscriere în cadrul concursului, participanții își dau acordul pentru ca în cazul în care aceștia câștigă să fie contactați de către echipa Capital.ro în vedere revendicării premiului. Adresele de email se vor folosi exclusiv pentru acest concurs, nu se stochează și nu vor fi folosite pentru a trimite emailuri ulterioare cu diferite oferte promoționale din partea Capital.ro.