Noul proiect este situat lângă Universităţile Politehnică Bucureşti şi Spiru Haret şi ţinteşte studenţii şi familiile de tineri care locuiesc în zonă. Construcţia a atras o investiţie de 12 milioane euro şi cuprinde un număr total de 226 de garsoniere şi 16 apartamente cu două camere.
„Considerăm că odată cu predarea proiectului vom putea accelera procesul de vânzare a apartamentelor, până în prezent fiind antecontractate 10% din locuinţelele disponibile pentru vânzare”, a declarat Romeo Căzănescu, directorul general al companiei.
Garsonierele au suprafeţe cuprinse între 37 şi 51 mp, iar apartamentele au suprafeţe de 75 mp. Preţurile pentru garsoniere încep de la 39.000 euro, plus TVA, iar cele pentru apartamentele cu două camere de la 72.000 euro.
Finalizarea complexului Quadra 2 ridică numărul de apartamente livrate de Conarg la peste 1.500. Anterior compania a construit ansamblul Răsărit de Soare din Titan şi Quadra Place – localizat în vecinătatea noului complex.

Compania de construcţii Conarg Piteşti, acţionarul unic al dezvoltatorului Conarg Real Estate, s-a desprins în 1991 din fostul Trust de Construcţii Industriale Piteşti şi în 1994 s-a privatizat. În 1999 a fost preluată integral de omul de afaceri Valentin Vişoiu, prezent în Top 300 Capital cu o avere estimată la 95-100 mil. euro.