Informatia ca activ stategic al oricarei firme trebuie sa fie corecta, completa, adecvata si accesibila. Pentru a atinge acest obiectiv, mijloacele de gestiune a informatiilor intr-o companie au evoluat de la simple programe de gestiune financiar contabila si de stocuri, la aplicatii integrate extinse ce trateaza functionalitati, departamente, procese si fluxuri de date complexe.

Comunitatea ERP va ajuta sa intelegeti si sa alegeti cea mai buna solutie pentru gestiunea informatiilor pe care le utilizati in activitatea de zi cu zi.  

Indiferent de domeniul de activitate, de functia detinuta, de produse si de procesele economice, Comunitatea ERP gazduieste si promoveaza solutii complete ERP pentru orice companie, alaturi de aplicatii de Business Intelligence, Customer Relationship Management, Sales Force Automation, Warehouse Management System, Supply Chain Management si nu numai.

Comunitatea ERP va ajuta sa intelegeti cum functioneaza fiecare din aceste aplicatii, separat si integrat, ce este nevoie pentru a le implementa, si va usureaza procesul de evaluare a ofertelor.  Indiferent daca aveti nevoie de o solutie standardizata sau de aplicatii personalizate, Comunitatea ERP va ofera informatiile de care aveti nevoie pentru luarea celei mai bune decizii.

In contextul in care mai mult de 70% din timpul de lucru este consumat pentru cautarea informatiei corecte si oportune, Comunitatea ERP va pune la dispozitie intr-un singur loc toate informatiile de care aveti nevoie pentru optimizarea procesului de selectie a solutiei ERP.

O sursa unica, completa si corecta de informatii reprezinta un factor de succes!