Complexul va cuprinde peste 400 de vile verzi şi va fi dezvoltat pe o suprafaţă de 31 de hectare.

„Având experiența dezvoltării cu succes a ansamblului rezidențial Amber Gardens în comuna Tunari,  am ales să continuăm să investim într-un proiect reprezentativ – prima suburbia verde din România, tot zona Pipera – Tunari, zona cu cel mai mare potenţial de dezvoltare pe termen lung, din punct de vedere administrativ şi ca poziţionare.”,  a declarat Alex Skouras, Managing Partner Alesonor.    

Dezvoltat pe o suprafaţă de 31 de hectare, proiectul va avea o deschidere de aprox. 1 km la pădurea Băneasa și se remarcă printr-un masterplan unic: 85% teren fără construcții și cel mai mic coeficient de utilizare al terenului, fiind dominat de spaţii verzi şi clădiri joase.

“Astăzi, pădurile sunt defrişate pentru a construi clădiri. Noi ne-am propus să prelungim pădurea în mijlocul comunităţii pe care o construim.”, a declarat Alex Skouras.

Prima suburbie verde din România va integra clădiri cu design modern și soluții tehnologice avansate, având în același timp respect față de natură și pentru calitatea vieții celor care vor alege să locuiască aici.

„Ne-am propus să demonstrăm că adevăratul lux este verde şi am reuşit să creştem standarele de confort în fiecare locuinţă. Cu noul proiect ne propunem să extindem această filozofie, la nivel de comunitate. Acest lux va deveni standard lin prima suburbie verde din Romania”, a mai spus Alex Skouras.