"Gala companiilor implicate în viaţa echilibrată a angajaţilor" a fost organizată de Dynamic Human Resources, companie specializată în servicii de resurse umane, şi a vizat companiile care doresc să fie recunoscute drept Angajatori de Top. Câştigătorii Galei au fost desemnaţi din rândul companiilor înscrise în competiţie, pe baza părerilor exprimate de angajaţi şi în funcţie de activităţile şi serviciile dedicate acestora.

Companiile au concurat cu teambuilding-uri, abonamente la sală oferite angajaţilor, pachete de servicii medicale, dar şi seminarii despre ceea ce presupune o viaţă echilibrată. Ca urmare a evaluării unui juriu din care a făcut parte şi un reprezentant BestJobs , au fost desemnaţi câştigătorii următoarelor trei categorii:

Categoria 100-250 angajaţi

Locul I – PayPoint, unul dintre principalii operatori de plăţi în numerar din România
Locul II – Chèque Déjeuner, companie din industria tichetelor de masă, a primit şi premiul special pentru cea mai mare medie obţinută la feedback-ul dat de angajaţi. Cheque Dejuner s-a remarcat prin evenimente organizate pentru părinţi şi copii, cu scopul ca aceştia să petreacă mai mult timp împreună.
Locul III – Brenntag, companie specializată în distribuţia produselor chimice

Categoria 250-500 angajaţi

Locul I – Cargill Agricultura, furnizor de produse şi servicii agricole
Locul II – Specialist Computer Centres (SCC) Services, companie care activează în domeniul IT.
Locul III – Fabryo Corporation, lider pe piaţa de lacuri şi vopsele decorative din România, a primit şi premiul special din partea juriului.

Categoria Peste 500 angajaţi

Locul I – MaxBet, cel mai mare lanţ de săli de jocuri electronice din România
Locul II – Building Support Services, firmă specializată în întreţinerea şi administrarea clădirilor de birouri.