Recrutarea se va desfășura la nivel european și se va realiza prin intermediul  firmei Crewlink. Pentru România, compania low-cost va organiza sesiuni de recrutare pe 27 ianuarie, 15 şi 17 februarie, dar şi pe 3 şi 14 martie, în Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

În toamna anului trecut, reprezentanții companiei au declarat că ținta este să transporte mai mult de 1,9 milioane de pasageri în România anul acesta, în creştere cu peste 30% raportat la 2016.

Denis Barabas a anunţat şi orarul de vară pentru Bucureşti, când se vor opera 13 rute, cu peste 100 de zboruri săptămânale. Orarul de vară 2017 Bucureşti include o nouă rută către Palermo, trei noi destinaţii de vară – Berlin, Bristol şi Timişoara, şi mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin şi Milano, care vor aduce 1,9 milioane de clienţi anual şi vor susţine 1.400 de locuri de muncă pentru Aeroportul Bucureşti.

"Vom opera un total de 13 rute dintre care patru rute sunt noi de vară. O rută nouă este Palermo, care va fi operată din martie 2017, respectiv continuarea operaţiunilor din această iarnă către Timişoara, Berlin şi Bristol. În total, vom avea peste 100 de zboruri săptămânale. Estimăm un trafic de circa 2 milioane de pasageri”, a spus atunci Denis Barabas, directorul de Marketing şi Vânzări pe România şi CEE al companiei.

Ryan Air operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv Timişoara, Bucureşti şi Craiova.