Membrii Consiliului de Administratie si Directorii Executivi ai companiilor Nurol Holding si Nurol Makina s-au intalnit, in prima jumatate a lunii noiembrie, cu autoritatile din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, precum si cu reprezentantii mediului de afaceri din Bucuresti, pentru a discuta despre oportunitatea producerii de vehicule blindate in Romania, in cadrul unui parteneriat romano-turc.

Planul are in vedere investitii initiale de cel putin 15 milioane de Euro, care sa creasca de la an la an, realizate  impreuna cu societati romanesti.Vehiculele produse se vor adreseaza atat pietei romanesti, cat si celor din Europa si Africa. Prin aceasta asociere romano-turca, se doreste extinderea gamei de produse din portofoliul Nurol Makina, respectiv producerea si altor tipuri de vehicule blindate, in afara de cele de tip 4×4.

 “Nurol Makina are in plan o colaborare de lunga durata cu firmele romanesti producatoare de echipamente pentru industria de aparare si de vehicule blindate, despre care se stie ca au avantajul mobilitatii superioare şi a exploatarii facile in zonele urbane. Noi vedem colaborarea cu companiile romanesti de profil ca un liant intre industriile de aparare dintre cele doua tari”, au declarat reprezentantii Nurol Makina.

Compania Nurol Makina atrage atentia prin produsele sale originale, precum modelul Ejder YALCIN 4×4, care a fost prezentat la targurile de profil din Turcia si din Romania.

Nurol Holding este un grup de societati producatoare de echipamente si autovehicule pentru industria de aparare din Turcia, dar si din alte tari, prin companii ca Nurol Makina, FNSS, Nurol Technology si BNA.