Potrivit UPS, Lou Rivieccio şi-a început cariera la în companie ca manipulator de colete part-time, în Spring Valley, New York. Pe parcursul timpului, el a deţinut funcţii cheie de conducere la UPS pe întreg teritoriul Americii de Nord, printre care şi vicepreşedinte de operaţiuni al UPS Canada, preşedinte Northern Plains District şi preşedinte al Ohio Valley District în Statele Unite. 

„Venirea lui Lou la conducerea operaţiunilor din Europa are loc într-un moment în care investim în reţea pentru îmbunătăţirea vitezei şi în adăugarea unor capacităţi şi servicii noi în contextul intensificării activităţilor de e-commerce şi comerţ transfrontalier. Europa este cel mai bun exemplu al modului în care reţeaua noastră globală de logistică evoluează continuu, ajutând clienţii şi organizaţiile, indiferent de dimensiune, să îşi dezvolte afacerile. Sunt convins că experienţa şi cunoştinţele lui Lou ne vor asigura succesul şi o creştere solidă în această regiune cheie, atât pentru noi, cât şi pentru clienţii noştri', a declarat Jim Barber, UPS Chief Operating Officer, citat de Agerpres.

Rivieccio îi succede în funcţie lui Nando Cesarone, care a fost numit preşedinte al UPS International şi membru al Comitetului de conducere UPS. 

UPS este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluţii, inclusiv transportul de colete mici şi mărfuri cargo, facilitarea comerţului internaţional şi folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Compania are sediul central la Atlanta, Georgia (SUA), şi deserveşte peste 220 de ţări şi teritorii din întreaga lume.