Firma de consultanta manageriala si-a infiintat o subsidiara in Romania, informeaza un comunicat remis redactiei. Biroul Candidus din Bucuresti va avea responsabilitatea coordonarii si implementarii proiectelor de consultanta candidus atat in Romania cat si in celelalte tari din regiunea Europei de Sud-Est.

Candidus Romania va fi condusa de catre Dumitru Matei, care a fost numit in pozitia de managing director. El are peste 15 ani de experienta in industria bunurilor de consum si in cea de retail, unde a detinut pozitii de top management,  si in calitate de consultant in proiecte internationale.

Cele mai recente proiecte Candidus in Romania au fost legate de integrarea post-achizitie a doua companii importante din domeniul retail (produse electronice), imbunatatirea proceselor de business si a structurii organizationale pentru un producator important de bunuri de larg consum, restructurare organizationala, excelenta in supply chain pentru un retailer. 

Infiintata in 2002, Candidus este o companie germana care ofera solutii in domenii precum Strategie si Organizare, Inovatii, Marketing si Vanzari, Excelenta Operationala, Finante si Controlling, Restructurare, Integrare sistemica, dar si in domeniul investitiilor private de capital (Private Equity/Venture Capital).   

Sursa: Capital 27 Iunie 2007

Te-ar putea interesa și: