În cadrul întâlnirii, membrii comisiei au fost informaţi asupra prevederilor contractului existent cu Nokia. „Am discutat şi despre problemele sociale generate de plecarea Nokia şi am decis, în condiţiile în care în contract nu se regăseşte această prevedere în sarcina Consiliului Judeţean, să ne implicăm în negocierile derulate între sindicate şi Nokia. De asemenea, am stabilit poziţia Consiliului Judeţean în ceea ce priveşte negocierile cu Nokia referitor la preluarea halelor în care fabrica şi-a desfăşurat activitatea.", a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj
"În ceea ce priveşte posibilitatea sosirii altor investitori în parcurile noastre industriale pot să vă spun că discuţiile sunt în prag de finalizare cu două societăţi”, a mai adăugat acesta.
 
În prezent, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj negociază cu mai mulţi investitori referitor la venirea acestora în parcul industrial Tetarom III, precum şi referitor la o posibilă preluare a halelor Nokia de către un alt investitor.