Accidentul în care Răzvan Ciobanu s-a produs între localitățile Năvodari și Săcele din județul Constanța a lăsat pe mai toată lumea fără grai.

După aflarea veștii, s-a aflat că un buletin de identitate pe numele lui Iulian Cercel a fost găsit în mașina condusă de Răzvan Ciobanu. Acesta ar fi fiul unui om de afaceri din Călăraşi, mort în urmă cu câţiva ani.

Ulterior s-a aflat că mașina pe care o conducea creatorul de modă, un Range Rover, aparținea unei femei. Mașina de aproximativ 100.000 de euro era înmatriculată pe numele partenerei lui Iulian Cercel, Mădălina Ignatuc.

„Să vedem cine o să mă despagubească. Nici nu-l cunosc pesonal pe Răzvan Ciobanu”, a spus femeia, după ce a confirmat că mașina îi aparține, susține Antena 3.

De menționat că atunci când a fost găsită cartea de identitate s-a speculat că celebrul creator de modă nu ar fi fost singur în mașină. Polițiștii au respins însă această ipoteză.

Urmele și mijloacele de probă găsite la fața locului, atât în interiorul, cât și în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, șoferul se afla singur în autoturism. Date suplimentare privind dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei și a unei expertize tehnice auto. Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condițiile tehnice în care s-a produs accidentul și va oferi informații suplimentare privind dinamica accidentului”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.