Topul celor mai vizionate filme din cinematografele locale a fost dominat în săptămâna 5 – 11 octombrie de două premiere, potrivit Cinemagia.ro.

Astfel, pe prima poziţie în box office s-a situat comedia „The Rebound” („Idilă cu dădaca mea”). Abia lansat la finele săptămânii trecte, filmul cu Justin Bartha şi Catherine Zeta-Jones a adus în cinematografe aproape 12.000 de spectatori şi a realizat încasări de 51.300 de euro.

Locul al doilea în top a fost ocupat de liderul din ultimele trei săptămâni, horror-ul 3D „Final Destination” („Destinaţie finală”). De la lansare, în 18 septembrie, pelicula a avut, în total, 87.381 spectatori şi încasări 445.500 de euro.

Ultima poziţie în box office a fost luată tot de o premieră: „Year One” („Anul Unu”). Comedia cu Jack Black şi Michael Cera a realizat încasări, într-un singur weekend, de aproape 22.000 de euro şi a avut 4.633 spectatori.

Box Office România, realizat de Cinemagia.ro, este alcătuit săptămânal, conform rapoartelor primite de la distribuitorii de film locali.

SURSA: Cinemagia.ro