“Decizia de a servi produsele Coca-Cola HBC în restaurantele din România se integrează într-un proces mai amplu de dezvoltare a brandurilor “Yum!” pe piața românească, un proces în care o componentă importantă este reprezentată în continuare de apropierea față de consumator. Considerăm că dinamica produselor şi ofertelor pentru clienții noştri este în concordanță cu aceea a noului partener”, comentează Mark Hilton, noul director general al brandurilor “Yum!” în România.
Hilton  mai spune că, în cadrul stategiei de dezvoltare pentru anii următori, atenția companiei se va îndrepta spre deschiderea mai multor restaurante KFC de tipul drive-thru. Pentru Pizza Hut, managerul are în vedere deschiderea de noi locații de livrare “la uşă” sub brandul PHD.
Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Schwepps, Dorna, Izvorul Alb, Nestea,Cappy vor fi disponibile în toate cele 64 de locații “Yum!” din țară, chiar de luna aceasta.
Yum! Brands INC este lider în ceea ce priveşte restaurantele de sistem, cu aproximativ 38.000 de restaurante în peste 110 de țări şi teritorii. |n România, Yum! Brands este prezent prin brandurile KFC, Pizza Hut şi PHD.