Astfel, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova a reziliat, astăzi, 4 august, contractul de refacere protecţie cale pe viaductul situat pe DN7 km 200+615, la Cârligu Mic, judeţul Vâlcea.
”Măsura a fost luată ca urmare a faptului că antreprenorul BROM BUILD CORPORATION SRL Baia Mare – S.C.ZONA D SRL Petroşani nu şi-a îndeplinit obligaţiile asumate prin contract. Astfel, comisia care s-a deplasat la amplasamentul lucrării a constatat numeroase deficienţe în respectarea tehnologiei de execuţie şi a proiectului tehnic, precum şi întârzieri majore în termenul de punere în funcţiune a obiectivului”, potrivit Companiei.
În această dimineaţă DRDP Craiova a demarat lucrările de refacere provizorie a îmbrăcăminţii rutiere şi punerea în siguranţă a viaductului în baza contractului de întreţinere multianuală.
”CNADNR face eforturi pentru a restabili condiţiile normale de circulaţie în zonă până sâmbătă, 6 august, şi a ridica restricţia de circulaţia pentru traficul greu instituită pe DN 7, sectorul cuprins între km 170+750 (intersecţia DN7 cu DN67 – limita municipiului Râmnicu Valcea, judeţul Vâlcea) si km 258+230 (intersecţia DN 7 cu DN 1 – Vestem, judeţul Sibiu) în zilele de luni până vineri, între orele 12.00 – 20.00”, potrivit CNADNR.