Clotilde Armand taie în carne vine! Le-a pus gând rău angajaților Primăriei Sectorului 1, pe care îi amenință că nu le va mai plăti salariile dacă nu vor respecta anumite reguli.

Primarul Sectorului 1 acuză faptul că angajații din subordinea sa au abuzat de concedii medicale, pentru a lipsi nejustificat de la serviciu.

Clotilde Armand taie în carne vine! Măsuri dure pentru angajații Primăriei Sectorului 1

Clotilde Armand anunță și schimbarea regulamentului intern, astfel încât angajații să nu mai baneficieze de săptămâna redusă de lucru.

”Observ că unii angajați din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanță. Da, da. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligați să le plătească salariile pentru figurație… sau să plece de la locul de muncă când au chef. Nu știu cum i-a obișnuit fosta administrație însă vă spun ferm că eu nu voi tolera așa ceva.

De astăzi, toți funcționarii primăriei și din subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezență nu vor mai fi plătiți. E simplu: ești plătit cât muncești.

”Vom schimba regulamentul intern”

Un alt aspect: am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice și să ne comunice situația celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv.

De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14.00. Să se lucreze până la ora 16.30. Așa cum e normal.

PS: Să știți că există și altfel de angajați. Sunt funcționari care stau până seara și muncesc în locul celor absenți. Iar frustrarea este imensă atunci când unul muncește și zece privesc cu dispreț la el.”, a scris Clotilde Armand miercuri pe Facebook.

Sursa foto: INQUAM Photos / Ilona Andrei.