UPDATE: Și primatul Daniel Tudorache a avut o intervenție pe acest subiect în cadrul unei emisiuni realizată de EVZ.

Cea mai proastă veste primită de actualul primar al Sectorului 1 din Bucureşti, Clotilde Armand. Surse citate de Antena 3 spun că s-a terminat renumărarea voturilor de la alegerile de anul trecut. Reprezentanta Dreptei ar fi pierdut în faţa candidatului PSD, Daniel Tudorache. Clotilde Armand a reacționat printr-un mesaj pe Facebook.

Mesajul lui Clotilde Armand

“E oficial…dar pe surse! La A3, RTV și restul publicațiilor abonate până acum la banii locuitorilor din Sectorul 1 se spune că am pierdut alegerile. Sunt știri false. Este a 4 oară în ultimele 6 luni când aflăm că hoțul strigă hoții și se jură că nu fură. Dl. Ciolacu declară că îmi dau demisia iar restul pesediștilor vor fi fericiți pentru că vor putea jefui în continuare comunitatea din Sectorul 1. Ghinion. Nu plec nicăieri iar rezultatul alegerilor a fost validat de 4 instanțe judecătorești. Nimeni și nimic nu mai poate să răstoarne rezultatul alegerilor. Nici măcar secția creată de Dragnea.

Ați mințit poporul cu televizorul, dle. Ciolacu. De cele 473 de procese verbale găsite flagrant asupra unui membru PSD deasupra sediului Biroului Electoral de Sector 1 în Direcția de Mediu a primăriei pare că au uitat pesediștii. Și de ancheta de la Secția 4 de poliție sau de imunitatea fostului primar obținută cu un post de parlamentar.
Oameni buni, nu-i credeți. Lăsați-i să urle de disperare pentru că au pierdut privilegiile și le-am distrus rețeaua de făcut bani necinstiți.

Cu cât urlă mai tare cu atât înseamnă că facem ceea ce trebuie. Am început să arăt românilor dimensiunea jafului pesedist din Sectorul 1 și nu mă voi opri până când toți cei responsabili vor plăti în fața Justiției pentru fărădelegea lor. Continuăm.
PS: Bani (dintr-un singur contract) de la locuitorii sectorului oferiți de fostul primar pentru știrile false de acum:
– B1 TV: 100.050 de euro;
– Antena 3: 70000 de euro;
– România TV: 69.000 de euro;
– Luju.ro: 50.000 de euro;
– Luis Lazarus Live: 30.000 de euro.”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Sursă foto: INQUAM Photos, Ilona Andrei