Clienţii celor două companii vor putea viziona conţinutul video online gratuit până pe 26 august 2012.  Tot ceea ce au de făcut este să descarce şi să îşi instaleze aplicaţia Dolce Mobile TV powered by Cosmote pe telefoanele lor mobile, sau pe tablete, şi să urmărească programele TV din grilă.

“După mai mult de un an de la lansarea dolcetv.ro, facem acum pasul următor către mobilitate şi vorbim de un proiect inovativ pentru piaţa românească, prin care clienţii primesc acces la o nouă experienţă a consumului video online. Astfel, proiectul comun over the top al Romtelecom şi COSMOTE România oferă acum o interfaţă de internet fix, www.dolcetv.ro, şi o interfaţă pentru echipamente mobile, Dolce Mobile TV. În acelaşi timp, Romtelecom îşi continuă strategia de a adăuga valoare pentru clienţii săi, urmând ca din august  doar clienţii de broadband ai companiei, inclusiv ai NextGen, şi COSMOTE să aibă acces la www.dolcetv.ro,” spune Ovidiu Ghiman, director executiv pentru strategie şi comercial rezidenţial Romtelecom.

Clienţii care folosesc serviciul de date 3G de la COSMOTE şi care se află într-o zonă cu acoperire 3G, atunci când sunt în aer liber, sau folosesc o conexiune Romtelecom, în interior, au la dispoziţie 35 de programe TV transmise în direct, precum şi evenimente sportive (în direct sau înregistrate), oricând doresc. Mai mult, clienţii care folosesc o conexiune fixă Romtelecom pot viziona filme în sistem video on demand (plătit), dacă deţin un cont valid pe www.dolcetv.ro.