Clienţii Cosmote pot plăti în numerar, începând cu 1 aprilie, toate facturile pentru serviciile de telecomunicaţii la orice ghişeu GarantiBank România din cele 51 de agenţii din toată ţara, potrivit instituţiei bancare.

Noul serviciu este oferit gratuit abonaţilor Cosmote, persoane fizice şi juridice, fie că sunt sau nu clienţi ai GarantiBank. Aceştia îşi pot achita atât facturile proprii, cât şi cele aparţinând altor abonaţi. Plata poate fi efectuată în baza facturii.

 „Am extins serviciul de plăţi în numerar la ghişeele băncii şi pentru facturile Cosmote, astfel încât să putem facilita abonaţilor acestui operator de telecomunicaţii plata facturilor prin intermediul reţelei de unităţi a GarantiBank. Totodată, abonaţii Cosmote care sunt şi clienţi ai băncii îşi vor putea eficientiza operaţiunile lunare de plată printr-o simplă vizită la bancă”, a declarat într-un comunicat Murat Atay, director general al GarantiBank.

 Într-o etapă ulterioară de dezvoltare a acestui serviciu, GarantiBank va extinde modalităţile de plată a facturilor Cosmote prin adăugarea unor canale alternative precum bancomate, internet banking şi direct debit.

 GarantiBank este sucursala din România a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este deţinută în totalitate de Garanti Turcia. În România, GarantiBank are 51 de agenţii, dintre care 21 în Bucureşti.

Cosmote România, divizie a Cosnmote Group, avea 6,9 milioane de clienţi la 31 decembrie 2009. COSMOTE este operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei cu 22 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România.

 SURSA: Mediafax