Într-o postare pe pagina de Facebook, social democrații îl acuză pe ministrul Economiei, Claudiu Năsui că ar fi copiat ideea PSD când a propus un proiect prin care să fie legalizat modelul de afaceri „from-farm-to-fork”, de la fermă la furculiță.

Cel care a lansat atacul dur este fostul secretar de stat din Ministerul Agricuturii, social-democratul Daniel Botănoiu.

„Ideea este bună, dar ministrul poate fi felicitat doar pentru că a știut de unde să copieze”, spune Botănoiu pe pagina de Facebook, acolo unde îi recomandă lui Claudiu Năsui să se documenteze.

La rândul lor, social democrații susțin că ministrul Economiei își asumă toate laudele pentru copierea ideilor din programul de guvernare pentru agricultură al PSD.

Totodată, social democrați îl invită pe ministru să caute pe Google această strategie, care a mai fost preluată și de fostul ministru al Agriculturii, Adrian Oros.

Claudiu Năsui, acuzat de plagiat

„După 8 luni de când este ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Claudiu-Iulius-Gavril Năsui s-a gândit să scoată România din impas!

Drept urmare, tânăra speranță a propus un proiect de Ordonanță de Urgență prin care va fi legalizat modelul de afaceri „from-farm-to-fork” (de la fermă la furculiță).

Ideea este bună, dar ministrul poate fi felicitat doar pentru că a știut de unde să copieze aceste idei, adică din programul de guvernare pe agricultură al PSD. Cu un tupeu fantastic, ministrul Năsui vine cu explicații pentru fraieri de parcă i-ar aparține.

Domnule ministru, la o simplă căutare pe Google, veți vedea că aceste strategii au fost gândite de cei pe care i-ați hulit și pe care îi tot huliți. Aceste strategii fuseseră preluate și de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, chiar la început de mandat. Despre un astfel de model vorbește și europarlamentarul Carmen Avram de ceva timp”, mai scriu social democrații.

În concluzie, aceștia adaugă că odată cu propunerae făcută, Claudiu Năsui confirmă că programul de guvernare al PSD este unul bun față de cel al coaliției din care face parte.

În același timp social democrații susțin că ”oamenii nu pot fi prostiți la infinit” și este nevoie de rezultate.

”Printr-o astfel de propunere nu faceți altceva decât să confirmați că programul de guvernare al PSD este unul bun, comparativ cu al coaliției din care faceți parte…

Prea multă literatură și vorbe goale nu dau rezultate, iar oamenii nu pot fi prostiți la infinit, nu-i așa?”, este mesajul PSD.