Liberalii au ieșit în față cu un mesaj prin care s-a promis îngenunchierea PSD-ului. De asemenea, Orban a îndemnat lumea să iasă la vot la referendumul anunțat de președinte.

„Să mergem la referendum și să nu-i lăsăm scape, să votăm ca ei să fie pedepsiți, pentru că și-au făcut averi pe spinarea românilor”, a spus liderul PNL.

La finalul mitingului a vorbit și Rareș Bogdan.

”Bună ziua, dragi români, bună ziua, dragii mei olteni! Mă bucur că m-ați primit în familia dvs. Am venit alături de dvs. pentru a câștiga aceste alegeri, pentru a îngenunchea PSD. Gorjul e aici? Oltul cel bun, nu Oltul lui Vâlcov e aici? Mehedinți e aici? Vâlcea e aici? Dar Doljul cel mândru e aici? Oltenia oamenilor mândri, iuți la minte și harnici e aici?
Oameni buni, dvs. sunteți cei care alături de românii frumoși, liberi, harnici, vor elibera Oltenia de ciuma roșie. Să știți, noi, ceilalți români, vă privim cu maxim respect. E greu să înțelegem cum Dumnezeu a ajuns această regiune plină de oameni inteligenți să-l trimită la București pe unul ce-și ascundea banii în cavouri, Darius Vâlcov. Cum, Doamne iartă-mă, ați ajuns să vă închinați la un cuplu toxic pentru România – Olguța și Olguțul!
România nu-i a lor, România e a dvs., a celor peste 80.000 de olteni care au plecat alungați de PSD din această țară. 236.000 de copilași ai României adorm și se trezesc având de ei doar un părinte, celălalt fiind departe de țară, alungat de PSD.
Oameni buni, fusei azi în piața centrală și văzuși acolo olteni care ne-au spus așa. Dle Orban, dle Rareș, luptați și eliberați-ne de ei, pentru că și-au bătut joc de noi, pentru că ne țin în noroi, pentru că Oltenia e pe locul 7 de la coadă la regiunile din Europa și dvs. nu sunteți cu nimic mai prejos decât alții.
Mulți îmi spun: nu ești așa de molcom ca frații tăi ardeleni. Am și sânge oltenesc, pentru că să-i ferească pe cei care țin Oltenia în mizerie să se supere oltenii.
De când vorbesc de autostrada Craiova-Pitești? Au lăsat 21 de miliarde în Europa, pentru că nu-i pot fura.
Înainte de a ne preocupa de pușcăriași și de condițiile din închisori, ar trebui să ne preocupăm de spitale, școli, autostrăzi.
În democrație, hoții stau la pușcărie, nu stau în Parlament, nu stau în Guvern!
Niciodată nu au ajuns să ne conducă oameni atât de proști.
PNL, condus de Ludovic Orban, cu cea mai bună listă de europarlamentari va câștiga aceste alegeri. Scorul PNL e mult peste PSD.
De aici, din mijlocul Olteniei, o să-i fac o ofertă de nerefuzat lui Liviu Dragnea: Dragnea, timpul tău a expirat, retrage-te până nu e prea târziu, vei mânca o mamă de bătaie cu partidul tău.
Nu e de ajuns că înjură Europa, acum s-au apucat să înjure și SUA, uitând că acum câteva zile rușii făceau exerciții să atace baza de la Deveselu. Ce îi deranjează? Că șeful lor suprem a rămas fără viză de America.
Pe cine vreți la conducerea Guvernului, pe Veorica și pe Dragnea? Dvs. puteți elibera Oltenia. Știu că sunteți amenințați, șantajați că vă dau copiii afară de la locurile de muncă. Luptați, rezistați, pentru că îi vom îngenunchea.
România, trezește-te!”, a spus liberalul.

În urma, mitingului, Claudiu Manda a postat un mesaj pe contul său de Facebook. Acesta a caracterizat această întâlnire ca un mare fâs.

”Am văzut mitingul PNL de azi.

Un mare FÂS!

Doar lozinci, nimic concret pentru Oltenia.

Ne vedem în data de 12 aprilie, la ora 16:00, în același loc, să-i arătăm lui Sică Mandolină și celorlalți clovni ce înseamnă Oltenia.”, a spus Manda.

#vincamasilealbe #oltenia