Claudia Nemat, în prezent managing partner şi director High Tech Sector la firma McKinsey, este cea care va fi responsabilă de operaţiunile din Europa Centrală şi de Est ale Deutsche Telekom.

Ea va prelua, din octombrie, atribuţiile lui Guido  Kerkhoff, care a deminisonat în luna februarie, cu trei ani înainte de încheierea mandatului.

Nemat va coordona operaţiunile Slovak Telekom (Slovacia), T-Hrvatski Telekom (Croatia), şi cele OTE (Grecia, România, Albania, Bulgaria). Aceasta va fi responsabilă şi de operaţiunile din Olanda, Austria, Plonia şi Cehia, de joint venture-ul Everything Everywhere din Marea Britanie şi de vânzările internaţioanale.

Guido Kerkhoff, managerul Deutsche Telekom care răspundea din anul 2009 de operaţiunile celui mai mare grup european de comunicaţii pe pieţele din Europa Centrală şi de Est, este în prezent CFO la Thyssen Krupp.

Cealaltă femeie care va fi numită în consiliul de administraţie Deutsche Telekom este Marion Schick, care va prelua departamentul de resurse umane de la Thomas Sattelberger începând de anul viitor.

Deutsche Telekom vrea să ridice numărul de femei care lucrează la vârful companiei cu 30% până în 2015. În prezent, din consiliul de administraţiei al Deutsche Telekom nu face parte nicio femeie.