In pofida crizei, ansamblurile finantate de banci solide merg mai departe. Ce s-a modificat e pretul, exprimat in lei, si termenul de executie, adus chiar mai aproape in complexul rezidential Citylights Pipera.

Primii cumparatori se muta intr-o luna in Citylights Pipera, un ansamblu de patru blocuri cu opt etaje situat in Voluntari, la liziera padurii Andronache.

Dezvoltarea ansamblului a inceput in aprilie 2008. Acum e gata subsolul-parcare de 5000 mp, sunt terminate racordurile la utilitatile publice, iar primul bloc din cele patru va fi gata la sfarsitul lui aprilie 2009.

Lucrarile la cel de al 2-lea bloc sunt si ele aproape terminate, iar pentru ca cei care se vor muta in aprilie sa beneficieze de linistea oferita de apropierea padurii, executia structurii ultimelor doua blocuri va fi si ea incheiata tot in aprilie.

Astfel, lucrarile la proiectul Citylights Pipera nu sunt doar continuate, ci  termenul de finalizare al intregului ansamblu a fost devansat, cu aproape 3 luni, pentru decembrie 2009.

Din martie 2009 preturile apartamentelor sunt exprimate in RON.

Aproximativ 95% dintre apartamentele disponibile se incadreaza in prevederile OU 200/2008 privind aplicarea TVA de 5%.

La acestea se adauga si oferta accesibila de credite in lei a finantatorului proiectului, CEC Bank, astfel efortul financiar al cumparatorului sa fie diminuat si sa nu fie influentat de evolutia cursului de schimb ron/euro.