Noile spaţii, care se vor deschide până la finalul lunii aprilie, vor avea o suprafaţă închiriabilă cumulată de aproximativ 1.200 de metri pătraţi. Spaţiul va fi ocupat de un gadget store, operat tot de către Domo, un magazin Toyplex cu produse pentru copii, un magazin de îmbrăcăminte şi unul de accesorii, ambele sub brandul BXL Outlet, şi un salon de înfrumuseţare Expert Profesional Studio. Contractele de închiriere au o durată de unul şi de doi ani, perioade reduse faţă de standardul de cinci ani impus de piaţă.

„Niciun chiriaş nu a plecat din mall în ultimele luni. Proiectul trece şi printr-un proces de schimbare a imaginii, iar în ultimele luni am organizat mai multe evenimente pentru public”, a declarat Alin Dumitrascu, directorul intermediar al City Mall.

Schimbare de imagine

În ultimele luni, noul administrator al mall-ului a înlocuit luminile şi a adus modificări în ceea ce priveşte gresia şi zugrăveala interioară. În perioada următoare se va realiza şi o cosmetizare exterioară a proiectului.

Documentaţia pentru participarea la noua licitaţie de vânzare a mall-ului poate fi depusă până la data de 18 aprilie, iar noul preţ de pornire a scăzut la 29,5 mil. euro, faţă de  32,9 mil. euro cât a fost în 31 martie.

City Mall se află sub administrarea judiciară a Casei de Insolvenţă Transilvania care a desemnat compania de consultanţă Coldwell Banker să se ocupe de administrarea temporară a centrului comercial, care include şi servicii de închiriere, property şi facility management.

Mall-ul din Pieptănari a fost inaugurat în 2005 şi are o suprafaţă totală de 38.000 de metri pătraţi, structurată pe trei subsoluri, parter şi patru etaje. Suprafaţa închiriabilă a centrului este de 19.000 de metri pătraţi, împărţită pentru circa 70 de magazine, o zonă de restaurante şi cafenele, un cinematograf Cityplex, spaţii de joacă pentru copii şi o parcare supraetajată în imediata apropiere.