În prezent, mai sunt disponibile la vânzare 148 de locuinţe, din cele 224 câte au fost construite în cele două turnuri de 14 etaje. Preţurile, care nu conţin TVA-ul de 5%, încep de la 35.000 de euro pentru o garsonieră şi 49.000 de euro pentru apartamentele cu două şi trei camere. În luna iulie, Premier Estate, companie de consultanţă imobiliară cunoscută pentru gestionarea portofoliul de proprietăţi aflat sub administrarea judiciară a Euro Insol – compania avocatului Remus Borza, a vândut 19 apartamente în valoare de 961.994 de euro, fără TVA de 5%. Majoritatea cumpărătorilor au optat pentru apartamentele cu două şi trei camere.

Compania BRC Business Group, controlată de un grup de investitori din Marea Britanie, Olanda şi Israel, a intrat în insolvenţă la începutul anului trecut cu datorii de 71 mil. lei (16,1 mil. euro), din care 38 mil. lei către BCR (8,6 mil. euro). Citadella Titan este singurul proiect dezvoltat de companie.

Premier Estate se ocupă de vânzarea mai multor ansambluri rezidenţiale aflate în insolvenţă printre care Asmita Gardens şi Ibiza Sol, aflate în administrarea Euro Insol, şi Doamna Ghia şi Green Vista, preluate în contul datoriilor de divizia de property management a Alpha Bank.