Potrivit datelor transmise Centrului Infotrafic până la ora 16.30, de la dispeceratele de poliţie, pe autostrăzile Bucureşti – Piteşti şi Bucureşti – Constanţa, precum şi pe multe drumuri naţionale s-a format polei.
În judeţul Ilfov, pe DN Centura Bucureşti s-au produs două accidente în lanţ, între Mogoşoaia şi Otopeni. De asemenea, tirurile nu pot urca de pe Centură pe DN2, la Afumaţi, iar pe podul de la Afumaţi s-a produs o tamponare în care au fost implicate trei autovehicule.
Pe autostrada Bucureşti – Constanţa cele mai mari probleme sunt între kilometrii 35 şi 65, iar pe autostrada Bucureşti – Piteşti este polei în special pe podurile de la kilometrii 11 şi 13.
Potrivit Centrului Infotrafic, s-a format polei şi în judeţele:
•    Călăraşi – pe DN3 (Lehliu – Fundulea)
•    Suceava – pe DN2, DN15C, DN2E şi DN17
•    Brăila – pe DN2B (Brăila – Buzău) şi pe DN21 (Brăila – Bărăganu)
•    Buzău – pe DN2, Vrancea – pe DN2, DN23 şi alte două drumuri naţionale secundare
•    Iaşi – pe DN2 şi DN28A
•    Covasna – pe DN11 între Cernat şi Breţcu, unde sunt porţiuni de zăpadă şi gheaţă
Administraţia Naţională de Meteorologie informează că există condiţii de formare a poleiului şi în judeţele Harghita, Prahova, Dolj şi Teleorman.
Poliţiştii le recomandă şoferilor să nu pornească la drum decât dacă este absolut necesar, atenţionând că odată cu lăsarea serii temperaturile scad şi se va forma polei şi pe alte drumuri.
Centrul Infotrafic menţionează că deşi se împrăştie material antiderapant, ploaia diminuează eficienţa acestuia.
"Pe timpul nopţii nu se pot distinge porţiunile de carosabil umed de cele pe care s-a format polei", au precizat reprezentanţii Centrului Infotrafic.
SURSA: Mediafax