Începând cu 7 decembrie, se deschide cel de-al 14-lea multiplex pe care rețeaua internațională de cinematografe îl deschide în România, din 2007 și până în prezent.
Cu o capacitate totală de 2087 de locuri în cele 12 săli digitale, dintre care 7 săli capabile de proiecții 3D, multiplexul oferă tehnologie de ultimă generație, folosind proiectoare Kinoton și Christie și sunetul Dolby Digital Surround.
"La aniversarea de 5 ani a Cinema City în România, sărbatorim împreună deschiderea celui mai mare multiplex din afara Bucureștiului. Începând de vineri, ploieștenii vor avea ocazia să se bucure de o excelentă experienţă cinematografică la standarde internaţionale de confort şi calitate la ei acasă”, a declarat Mooky Greidinger, CEO Cinema City International. Și a adăugat: „Noul multiplex oferă vizitatorilor din oraș și din zonele învecinate posibilitatea de a viziona cele mai noi filme, cât mai aproape de lansarea lor internațională și de întregul spectacol care se desfășoară în jurul filmelor la calitate digitală.”
Odată cu deschiderea Cinema City Ploiești, compania își extinde numărul de săli operate în România la 134, care însumează peste 24.000 de locuri, consolidându-și poziția de lider al pieței.

La nivel național, Cinema City operează multiplexuri în București, Pitești, Iași, Timișoara, Arad, Cluj, Târgu Mureș, Bacău, Baia Mare, Brăila și Constanța.