Răsturnare de situație la pariuri înaintea alegerilor europarlamentare. Dacă săptămâna trecută era favoritul caselor de pariuri, PNL a făcut rocadă cu PSD după ce s-a pariat masiv pe partidul aflat la guvernare. 100 de euro depuși pe “liberali” triplează suma investită, aceeași sumă pariată pe USR-PLUS aduce de 9 ori mai mulți bani.

Totuși, cotele sunt extrem de ehilibrate. PSD are 1.45, iar PNL ține aproape cu 2.25. Practic, cotele alese de bookmakeri spun că partidul lui Liviu Dragnea este favorit cert să câștige alegerile europarlamentare de duminică. Adică, la 100 de euro pariați, în caz de succes, omul primește înapoi 145. 

Cifrele caselor de pariuri se bat oarecum cap în cap cu ultimul sondaj IMAS, făcut la cererea Europa FM. Care anunță PNL favorit, 28,5%, în timp ce PSD, deși pe 2, la un minimum istoric, 21,1%! USR-PLUS vine imediat în spatele PSD, 19,6.

O adevărată bombă ar fi dacă PMP, partidul lui Traian Băsescu ar câștiga alegerile. Cine pariază pe formațiunea fostului președinte își înmulțește banii de 100 de ori.