Mădălina Seghete a plecat în Statele Unite pentru studii în urmă cu 15 ani. Înainte de a se apuca de antreprenoriat a absolvit renumitul Stanford și a lucrat la mai multe companii cunoscute.

Ideea de a înființa Branch Metrics i-a venit în 2014 în timp ce lucra pentru Kindred Prints o aplicație de tipărit și livrat albume foto. A primit 50.000 de dolari de la un angel investor. Platforma Branch Metrics ajută brandurile să creeze legături între site-uri web și aplicații mobile și se află pe lista Fintech 250. Tehnologia Branch permite adunarea diferitelor date despre utilizatori, precum timpul, dispovizitivul de pe care este accesat linkul sau sistemul de operare. Soluția se adresează în principal dezvoltatorilor de aplicații, facilitându-le acestora accesul la informații legate de utilizatorii produselor pe care le creează. Startup-ul este evaluat la un miliard de dolari.

Mădălina Seghete se află pe locul 300 în Topul Capital cei mai bogați români cu o avere estimată la 22 milioane de euro.

Citește mai multe despre Mădălina Seghete în Top 300 cei mai bogați români care se găsește la toate punctele de difuzare a presei.