Fundaţia a fost deja turnată pentru primele două imobile de 12 etaje, iar lucrările se estimează că vor fi finalizate în august 2012. Cele două blocuri au în total 151 de apartamente.
„Ne vom apuca de încă trei  blocuri în momentul în care vom vinde 40% din apartamentele primei faze. În trei luni am vândut 14 apartamente în fază de proiect. Noi am reuşit să vindem pentru că am oferit posibilitatea cumpărătorilor să vireze avansurile într-un cont escrow, astfel încât să aibă garanţia că nu construim din banii lor“, a declarat pentru Capital Robert Kurthy, managing director în cadrul RPF Development.

Preţurile din noul ansamblu rezidenţial variază între 1.050 şi 1.800 de euro/mp.
Compania a finalizat în 2010 primul său ansamblu rezidenţial tot în Vitan, lângă proiectul pe care l-a început acum. Este vorba despre Vitan Residence, proiect care cuprinde trei clădiri cu un total de 197 de apartamente. Acest proiect este vândut aproape integral, potrivit reprezentanţilor dezvoltatorului.
Europa Capital este un manager de fonduri de investiții ce operează la nivel european, membru al Rockefeller Group. Din 1995, a gestionat şase fonduri implicate în 70 de tranzacţii totalizând 6,5 miliarde de euro în 17 ţări europene.
Lansat în 1928, Rockefeller Group este deţinut de Mitsubishi Estate Co. Ltd., entitate activă pe piaţa imobiliară ca dezvoltator, proprietar şi manager de fonduri de investiţii. Rockefeller Group Investment Management, coordonatorul tuturor investiţiilor, gestionează active ale unor terţe părţi de peste 610 milioane de dolari.
David Rockefeller, singurul nepot al lui John Rockefeller, fondatorul Standard Oil, are o avere estimată la 2,9 miliarde de dolari. El este capul familiei Rockefeller a cărei avere ajunge, conform unor estimări, la 110 miliarde de dolari.