Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă a acordat primul interviu alături de soțul ei, Cristinel Dăncilă. Jurnalista Florentina Fântânaru, a scris pe pagina sa de Facebook despre acest interviu inedit.

„Astă seară am filmat acasă la familia Dăncilă. Este primul interviu în care apare domnul Dăncilă, un interviu în care am aflat ce a fost în sufletul lui când soția i-a fost jignită. Sunt împreună de 36 de ani, știu să înfrunte greutățile, știu să se sprijine și să se încurajeze reciproc.” a scris jurnalista Florentina Fântânaru, pe Facebook.

Viorica Dăncilă a câștigat anul trecut 142.519 lei de la Guvern și 32.628 euro de la Parlamentul European. Dintr-un calcul simplu rezultă că Viorica Dăncilă câștigă în medie 24.780 lei pe lună.

Despre Cristinel Dăncilă, soțul fostului premier, nu se știu foarte multe lucruri. Acesta este însă directorul unei companii petroliere. Cristinel Dăncilă a încasat anul trecut un venit total de 325.949 lei. Asta înseamnă că a câștigat lunar 27.163 de lei, mai mult decât consoarta sa.