Actriţa Lia Bugnar are şi un motiv de bucurie pentru că a părăsit Asia Express. Actriţa a împărtăşit cu prietenii ei virtuali faptul că nu i-a plăcut cum a arătat în emisiune. „Potențialul de a fi monstruos de urâtă (…) a depășit orice previziuni pesimiste pe care le-am avut”, a scris Lia Bugnar pe Facebook.

Acum, actriţa nu mai are motiv să-l îndepărteze din faţa televizorului pe iubitul ei, mult mai tânăr decât ea, ori de câte ori rulează emisiunea de pe Antena 1. „Nu pot să-mi forţez norocul și să-l las să vadă așa ceva”, a povestit ironic Lia Bugnar pe pagina ei de socializare cum a gestionat până acum relaţia cu iubitul.

Lia Bugnar de la Asia Express se iubește cu vedeta din serialul Vlad, Anghel Damian. Ceea ce șochează este diferența de vârstă dintre cei doi, 23 de ani. Lia are 51 de ani, în timp ce vedeta ProTV 28 de ani.

Dacă aveți vreo urma de simpatie pentru mine să nu vă uitați la primele vreo doua emisiuni

„Acuma, aș avea o rugăminte la cei care au o simpatie pentru mine, pentru activitatea mea de făcător de teatru și postac pe Facebook. NU vă uitați la prima emisiune, eventual nici la a doua.

Eu n-am fost niciodată o frumusețe, am fost așa, pe genul călau, ștearsă, dar cu capacitatea de a arăta decent dacă mă străduiesc. In ultimii ani, de când calendarul a luat-o razna, pretențiile de la aspectul meu exterior au scăzut până la umilință. DAR potențialul pe care l-am etalat în aceasta primă emisiune, potențialul de a fi monstruos de urâtă, la el mă refer, a depășit orice previziuni pesimiste pe care le-am avut.

Deci vă rog eu mult, dacă aveți vreo urma de simpatie pentru mine să nu vă uitați la primele vreo doua emisiuni, că dup-aia eu zic că-mi mai trece fața aia. Adica eu așa trag nădejde, că n-o sa umblu prin toata Asia aia de parcă mi-am revenit din moarte clinică.

Eu, una, având un iubit mult mai tânăr decât mine, și frumos ca un înger pe deasupra, știu sigur că am să fac pe dracu ghem să-l conving să ieșim la restaurant de câte ori e emisiunea. Nu pot să-mi fortez norocul și să-l las să vadă așa ceva”, a scris actriţa, potrivit libertatea.ro.