Despre Cristina Țopescu se știa că s-a iubit cu Ștefan Bănică Junior, o căsnicie care s-a terminat urât, acuzele de violență domestică fiind nelipsite. Și totuși, acesta nu a fost singurul bărbat celebru cu care s-a iubit fosta prezentatoare TV.

Iubitul secret al Cristinei Țopescu

Acesta a fost iubitul secret al Cristinei Țopescu. Este vorba despre Manuel Savu, unul dintre cei mai cunoscuți chitariști români. Acesta a trecut prin trupe precum: Iris, Voltaj, Krypton, Mike & Blue Spirit.

Cristina a vrut ca relația să fie secretă și s-a supărat atunci când s-a publicat numele acestuia în revista Tango, condusă de Alice Năstase-Buciută. ”Cristina s-a supărat puțin după ce a apărut interviul pentru că ea a povestit despre bărbatul cu care era atunci, despre relația lor, despre cum vede lucrurile iar Simona Catrina i-a pus numele în revistă pentru că toată lumea știa că au o relație oficială.

Îl spun, pentru că l-am scris și în revistă: Manuel Savu. Noi îl cunoșteam bine, era muzician, am înțeles că era și pilot de cursă lungă… nu-mi amintesc acum.

Simona i-a scris numele în interviu și Critsina s-a supărat. A zis: ”eu ți-am vorbit despre relația mea dar eu nu aveam permisiunea să-i dau numele în mod oficial”. Simona îi dădea dreptate, a zis: ”te rog să mă ierți, știu și eu cum este când un bărbat nu vrea să spună oficial că e cu tine”…!

Și eu le-am certat pe amândouă, am zis: ”măi, fetelor, stați un pic, ce relație e aia în care bărbatul nu-ți dă voie să spui că ești cu el. E cu tine dar nu-i spui numele în interviu că nu-i frumos? Terminați amândouă cu asta și hai să trecem mai departe”…

Deci nu el ne-a atras atenția ci ea s-a supărat și a zis că ar fi trebuit să punem… Simona a întrebat: ”E vorba de Manuel Savu?”, și a scris în paranteză: ”cunoscutul muzician și pilot de raliu, nota redacției”. Iar Cristina a zis: ”de ce n-ai trecut și numele tot în paranteză?

Ca să înțeleagă el că nu eu i-am dat numele ci că tu, Simona, l-ai trecut acolo”. Iar eu, ca redactor-șef, cumva, mediam conflictul ăsta.

Asta mi-am amintit: că nici Simona Catrina și nici Cristina Țopescu nu vedeau relațiile de genul acesta, la momentul la care a avut loc interviul, acum mulți ani, așa cum cred eu că e firesc să vezi. Să fii sigur în relația ta, să n-ai nimic de ascuns și tu, ca femeie, să nu depinzi de acceptul bărbatului”, a povestit Alice Năstase-Buciută la Canal 33.