Procedura a fost una de negociere cu publicarea prealabilă a unui anunț de participare cu etapă finală de licitație electronică.

Reveal Marketing Research proiectează și implementează studii de piață pe segmentele: comportament de cumpărare și consum, managementul și valoarea mărcilor, canale de trade (din perspectiva internă și externă), studii de eficiență a canalelor și materialelor de comunicare, studii de dezvoltare/testare de produse/concepte, studii de market entry, etc.

Compania italiană Enel, implicată în producția și furnizarea energiei electrice, lider mondial în generarea de electricitate din resurse regenerabile se află pe piața românească din 2005, beneficiind de un număr de peste 2,5 milioane de clienti.
Enel Energie și Enel Energie Muntenia au distribuit serviciile de studiu al pieței pe o perioadă de 2 ani agenției Reveal Marketing Research, valoare estimată a contractului, conform caietului de sarcini fiind de circa două milioane de lei. Reveal va presta servicii de studiu al pieței atât de natură calitativă cât și cantitativă.