Victor Ponta a intrat în politica mare în anul 2004, după ce a obţinut un mandat de deputat, iar la doi ani după, în anul 2006, acesta a divorțat de prima sa soție.

În prezent nu se cunoaște motivul real pentru care cei doi au ales să se separe, însă s-a speculat foarte mult ideea că liderul Pro România ar fi făcut acest pas pentru Daciana, actuala soție.

Relația lui Victor Ponta cu Roxana

Roxana și Victor Ponta s-au iubit încă din liceu, unde au fost și colegi.

În 2001, Ponta a devenit tată, soția s-a dăruindu-i un băiețel pe nume Andrei, de care fostul premier a fost și este încă foarte mândru, mergând cu el peste tot.

În anul 2006, Victor Pota și Roxana au hotărât să divorțeze, iar gurile rele au susținut ideea că politicianul s-ar fi despărțit pentru Daciana, cea care i-a devenit și soție la scurt timp.

Se pare că separarea s-a pronunțat în final din partea ambelor părți, iar fiul lui Ponta, Andrei a fost încredințat mamei sale, arată actele de la Judecătoria Buftea.

După divorț, Victor Ponta a urmat să achite o pensie alimentară de 2.500 de lei pe lună, stabilită de instanță la acea perioadă.

Ce a primit soția lui Ponta după divorț

În urma divorțului, fosta soție a lui Ponta a primit de la acesta casa de locuit din Chitila, estimată la 64.800 RON. Astfel, Roxana a rămas cu băiețelul, în vila din Chitila, acesta fiind cumpărată de cei doi în perioada mariajului.

Deși la scurt timp Ponta s-a căsătorit cu Daciana Sârbu, care i-a dăruit și ea la rândul ei, un copil, o fetiță, politicianul continuă să fie apropiat de fiul său, Andrei.

Mai mult de atât, acesta merge la o școală privată, iar toate cheltuielile sunt asigurate de politician.

Pentru studiile lui Andrei, Ponta scoate din buzunar 6.900 de euro – taxe de școlarizare – 1.100 de euro – costul meselor pentru cele 10 luni de școală și 400 de euro costul manualelor.

Mama lui Ponta este încă apropiată de Roxana

Deși au trecut ani buni de la divorț, Roxana nu a rupt legătura complet cu familia Ponta. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, mama fostului premier, Cornelia Naum povestea că are o relație bună atât cu Roxana cât și cu actuala soție a liderului Pro România, Daciana.

”Mă împac excelent cu nurorile mele…Eu am o relație foarte bună și cu actuala, și cu fosta lui soție, Roxana, care este o fată minunată”, declara mama lui Ponta, potrivit playtech.ro.