Primul motiv este preţul. Acesta nu a crescut, însă nici nu a coborât. iPad este cea mai scumpă tabletă de pe piaţă. Al doilea motiv este legat de faptul că noul iPad este mai greu şi mai gros decât precedentul model. Al treilea motiv: Retina Display. Noul iPad are o rezoluţie mai bună, dar se pare că filmele nu se văd atât de bine pe cât se aşteptau fanii. Al patrulea motiv este legat de faptul că tableta nu are decât un singur port ceea ce înseamnă că utilizatorii trebuie să cumpere adaptoare pentru USB, HDMI, VGA etc. Dacă ai un iPad 2 nu cumpăra noul iPad. Acesta ar fi principalul motiv, în viziunea celor de la Cnet.com.

Noul iPad are un preţ de pornire de 2.200 de lei în ţara noastră, în timp ce iPad 2 are un preţ de 1.800 de lei, varianta Wi-Fi de 16 GB.

<object width="640" height="360"><param name="movie" value="https://www.cnet.com/av/video/embed/player.swf" /><param name="background" value="#333333" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="true" /><param name="FlashVars" value="playerType=embedded&type=id&value=50121997" /><embed src="https://www.cnet.com/av/video/embed/player.swf" type="application/x-shockwave-flash" background="#333333" width="640" height="360" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" FlashVars="playerType=embedded&type=id&value=50121997" /></object>

Sursa: Cnet