Cele două modele vor fi prezentate la salonul auto de la Frankfurt, la mijlocul lunii septembrie, alături de alte modele legendare ale mărcii americane şi de prototipurile Miray roadster şi Colorado Rally.

De asemenea, Chevrolet va prezenta Corvette Centennial Edition, un autovehicul cu elemente unice de design şi o performanţă de top.

În zilele dedicate presei, un motor Corvette veritabil va fi asamblat în cadrul evenimentului Corvette Engine Build Experience, în standul Chevrolet.

Chevrolet va prezenta la Frankfurt şi noul motor turbo-diesel de 1,3 l pentru modelul Aveo. Autovehiculul cu un design exterior elegant îmbină economia excelentă de carburant şi emisiile reduse cu un cuplu puternic. Varianta Eco de 95 cp are emisii de CO2 de 95 g/km, iar varianta de 75 cp propulsează cel mai eficient sedan din Europa din punct de vedere al consumului.

Cu două luni înainte de lansarea pe piaţa europeană, autovehiculul electric Chevrolet Volt cu motor cu funcţie de autonomie extinsă va fi prezentat de asemenea la salonul auto internaţional.
SURSA: Agerpres