Check Point® Software Technologies Ltd, liderul mondial în securitate Internet, lansează linia de dispozitive de management al securităţii Check Point Smart-1™.

Noua linie de patru dispozitive e prima care oferă firmelor o soluţie extensibilă ce uneşte managementul regulilor de securitate de la nivelul reţelei, al IPS-ului şi al punctului final de lucru şi asigură până la 12 TB de stocare integrată a datelor de logare. Prin intermediul dispozitivelor Smart-1, afacerile îşi pot îmbunătăţi vizibil eficienţa în administrare şi securitatea generală.

Administratorii de securitate depun mult efort în controlarea regulilor de securitate responsabile de  protecţia reţelelor şi a punctelor finale de lucru. Dispozitivele Smart-1 sunt proiectate pentru a uşura acest proces. De la o singură consolă, administratorii pot controla regulile de securitate a IPS-ului, reţelei şi ale punctului final de lucru. De asemenea, prin arhitectura unica Software Blade de la Check Point, clienţii pot extinde capabilităţile standard ale dispozitivelor Smart-1 prin adăugarea blade-urilor de management adiţionale necesare. De asemenea, dispozitivele Smart-1 raţionalizează managementul securităţii, oferindu-i stocare integrată de date de logare de la multiple dispozitive folosite în cadrul firmelor. Acest lucru ajută semnificativ administratorii nu doar să îndeplinească  cerinţele, ci şi să realizeze o analiză amănunţită.

“Soluţiile Check Point Smart-1 reprezintă pasul următor în efortul nostru de a simplifica managementul securităţii pentru companii, oferind, în acelaşi timp, cel mai înalt nivel de securitate”, a spus Dorit Dor, vicepreşedinte de produse la Check Point. “Smart-1 preia beneficiile arhitecturii Software Blade de la Check Point şi aduce acea flexibilitate şi extensibilitate administratorului de reţea, ajutând la aplicarea regulilor de securitate în întreaga organizaţie”, a completat Dorit Dor.

Dispozitivele pentru managementul securităţii Check Point Smart-1 oferă companiilor acces de logare uşor, cu stocare fără egal a datelor de logare şi capabilităţi performante. Cei până la 12 TB de stocare integrată RAID a logărilor oferă spaţiu pentru date de logare din întreaga companie pentru aproximativ trei ani. Performanţa sistemului suportă aproximativ 30.000 de logări pe secundă pentru captare de date prin transfer rapid. Combinate cu suportul încorporat Storage Area Networks (SAN), ce include conectare de înaltă performanţă prin fibră optică, dispozitivele Smart-1 reduc costurile de achiziţionare, instalare şi menţinere a datelor stocate distribuite prin server pentru clienţi.

Linia de dispozitive Smart-1 include:

 • Smart-1 150: management al securităţii pentru companii mari şi provideri de service, cu 150 sau mai multe gateway-uri care asigură până la 12 TB de stocare integrată a datelor de logare.
 • Smart-1 50: management al securităţii pentru companii şi provideri de service, cu 50 până la 150 gateway-uri, care asigură până la 4 TB de stocare integrată a datelor de logare.
 • Smart-1 25: management al securităţii pentru companii, cu 25 până la 50 de gateway-uri care furnizează 2 TB de stocare integrată a datelor de logare.
 • Smart-1 5: management al securităţii pentru firme, cu 5 până la 25 de porţi de acces, incluzând un spaţiu de stocare integrată de până la 500 GB.

Caracteristicile şi beneficiile noilor dispozitive de management al securităţii Smart-1 mai includ:

 • Arhitectura Software Blade, care asigură securităţii flexibilitate şi extensibilitate de neegalat, permiţând utilizatorilor să selecteze exact soluţiile de management al securităţii de care au nevoie şi să le extindă cu blade-uri software adiţionale.
 • Biblioteca de 10 blade-uri software de management, existând posibilitatea de a se alege dintre următoarele: Network Policy Management, Endpoint Policy Management, Logging & Status, Monitoring, Management Portal, User Directory, IPS Event Analysis, Provisioning, Reporting, şi Event Correlation.
 • Funcţionalitatea Check Point Provider-1® care este, de asemenea, inclusă în dispozitivele Smart-1 50 şi Smart-1 150, făcând posibil managementul mai multor domenii prin colectarea datelor de la mai multe servere de management.
 • Integrated Lights Out Management (LOM), care permite managementul şi monitorizarea de la distanţă.
 • Componentele redundante şi de schimb asigură un grad mare de siguranţă, disponibilitate şi aplicabilitate.
 • Monitorizarea sănătăţii hardware-ului identifică eventualele probleme înainte ca acestea să apară.
 • Dispozitivele integrate Smart-1 păstrează seturi de date valoroase şi reduc cerinţele de putere şi răcire.

“Noua linie de dispozitive Smart-1 oferă utilizatorilor o soluţie de management al securităţii simplificată şi unificată, ce asigură continuitate operaţională chiar şi în cele mai solicitante medii”, a concluzionat Dor. Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com), liderul mondial în soluţii de securitate internet, este singurul vendor care furnizează Total Security (Securitate Totală) pentru reţele, date şi puncte finale de lucru, unificate într-un singur cadru de management. Această abordare unică le oferă clienţilor Check Point protecţie desăvârşită împotriva tututor tipurilor de ameninţări, reduce complexitatea şi scade costurile de utilizare. Datorită arhitecturii sale dinamice Software Blade, Check Point oferă soluţii sigure, flexibile şi simple, care pot fi complet personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice de securitate ale oricărui tip de organizaţie sau mediu. Printre clienţii Check Point se numără toate cele 100 de companiii din Fortune 100 şi mii de afaceri şi organizaţii de toate dimensiunile. Soluţiile premiate ZoneAlarm de la Check Point protejează milioane de clienţi împotriva hackerilor, spyware-ului şi furtului de identitate.