Astfel, CFR Călători oferă pasagerilor "Biletul de week-end" care conferă flexibilitatea alegerii numărului de weekend-uri, pasagerii beneficiind de reduceri de până la 35%, în funcţie de numărul călătoriilor alese într-o lună. De asemenea, pentru biletele "Minigrup 2 – 5" (grupuri mici, de 2 – 5 persoane), ofertă valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin în zilele de vineri şi duminică, cu reduceri între 10% şi 25 %, dacă se procură cu anticipaţie de cel puţin o zi.

"Cartea VSD", ofertă valabilă vineri, sâmbătă, duminică, conferă flexibilitatea alegerii rutei şi e valabilă în fiecare final de săptămână dintr-o lună, cu reduceri între 25% şi 60%, iar pentru "Călătoria dus-întors" se poate face o reducere de 10% pentru adulţi şi 50% pentru copii până în 10 ani. CFR oferă reduceri între 5-13% la achiziţionarea biletelor cu anticipaţie, în timp ce pentru cardul TrenPlus, se acordă o redecure de 25% la cumpărarea biletelor de tren.

La cumpărarea online de pe site-ul companiei a biletelor cu preţ întreg, a celor pentru copii, elevi şi studenţi, a ofertei "Minigrup 2-5" şi a biletului dus-întors, cu rezervarea locurilor, se aplică în plus o reducere de 5%.