Pornind de la 100 de angajaţi la finalul anului 2015, hub-ul a înregistrat o creştere susţinută, atingând cu un an mai devreme obiectivul de a lucra cu 500 de experţi IT, potrivit Agerpres.

În linie cu strategia grupului ING de convergenţă către o singură platformă de digital banking, hub-ul de dezvoltare software a trecut de curând printr-un proces de schimbare a numelui comercial din ING Software Development Center în ING Tech România. 

Dezvoltarea semnificativă a ING Tech România se reflectă şi în creşterea cifrei de afaceri cu 47%, de la 19 milioane de euro în anul 2016, la 28 de milioane de euro în anul 2017. 

“ING Tech România s-a dezvoltat organic atât în ceea ce priveşte numărul de angajaţi, cât şi dimensiunea afacerii (…) Pentru a susţine dezvoltarea companiei, suntem în proces de căutare a unui sediu nou pentru ING Tech România, un sediu care să acomodeze numărul de angajaţi în continuă creştere şi să reflecte identitatea hub-ului”, a declarat Marian Ion, CEO ING Tech România. 

Compania şi-a propus să devină unul dintre principalii jucători pe piaţa locală în industria digital-bancară şi un angajator de referinţă. Domeniile de interes pentru companie în acest an sunt Data Management şi Core Banking, arii strategice pentru grupul ING. 

În prezent, ING Tech România lucrează cu 11 ţări din cadrul ING, dezvoltând soluţii de core banking, software pentru ATM, soluţii pentru financial markets, dezvoltări Java, Data Management.