FISCHER VENOM
5.499,9 RON

Modelul Venom din ga­ma Fischer face parte din categoria skiurilor exclusiviste, destinate în principal oamenilor cu un anumit statut social, dar şi celor cu foarte multă experienţă pe zăpadă. Aceste schiuri au apărut într-o ediţie limitată, iar preţul include legăturile, beţele şi husa. Pe piaţa românească, produsul poate fi găsit în magazinele Himalaya.

193-45789-04_top2atomic_02.jpg

 

 

ATOMIC GS D2 Race
4.600 RON

Cunoscutul brand austriac Atomic aduce nou pe piaţă tehnologia double-deck, folosită pe skiurile de competiţie mondială, ce adaugă un plus de viteză în orice situaţie, nu doar în condiţii de cursă. Cele două punţi glisante ale modelului GS D2 combină agilitatea cu dinamica puternică, făcând  ca skiorii să aibă capacitatea de a lua virajele precis şi aproape fără efort până şi la viteze ameţitoare. Schiurile Atomic GS D2 Race, împreună cu legăturile Atomic Race 1018, sunt disponibile în magazinul online Wintermag.ro.

193-45790-04_top3_megawatt_02.jpg

 

 

BLACK DIAMOND® MEGAWATT
2.920 RON

Schiurile de freeride Megawatt, produse de compania Black Diamond® (SUA), sunt destinate pro­fesioniştilor. Acestea beneficiază de noi tehnologii împrumutate din Formula 1. O caracteristică importantă a skiurilor este vârful lat şi ridicat, care permite schiatul cu uşurinţă atât pe zăpadă afânată, cât şi pe zăpadă bătătorită. Modelul poate fi vizionat în showroomul magazinului MMSPORT.