Conform site-ului torrentfreak.com, cel mai piratat film al acestui an este ultima serie din Batman, care a fost descarcat ilegal de mai mult de 7 milioane de ori. Acest lucru nu l-a impedicat pe Christopher Nolan sa realizeze incasari de aproape 1 miliard de dolari, „Batman” fiind filmul cu cele mai mari incasari ale anului si al patrulea din istorie.

Incredibilul Hulk” a fost descarcat de 5,8 milioane de ori, in timp ce „Jaful de pe Baker Street” se afla pe locul al treilea in topul celor mai piratate filme ale anului, cu 5,4 milioane de download-uri ilegale.

Nu te pune cu Zohan” se afla pe locul al patrulea cu 5,2 milioane de descarcari, cu mult peste „I am Legend„, cu Will Smith in rolul principal, a fost descarcat „doar” de 4,8 milioane de ori si se claseaza pe locul 8.

Comoara Nationala: Cartea Secretelor” se afla pe a cincea pozitie, urmat de „Juno„, care a fost piratat de 5,1 milioane de ori.

Cunoscuta productie a lui Ben Stiller, „Furtuna tropicala” se afla pe locul al saptelea, in timp ce „Inselat de Sarah Marshall” a fost „furat” de nu mai putin de 4,4 milioane de ori.

Filmul de desene animate „Horton” se afla pe ultimul loc in acest top al pirateriei, cu „numai” 4,3 milioane de descarcari ilegale.

Sursa: L’Expansion